Welkom bij IBA, Intermediate Business Associates BV en hartelijk dank voor het nemen van de tijd onze presentatie op het wereld wijde web te bekijken. De aard van onze projecten brengt met zich mee dat we eigenlijk niet veel mogen zeggen. Onze integriteit en betrouwbaarheid vinden we veel belangrijker en daarom hebben we er ook helemaal geen moeite mee. Dus geen lang verhaal en maar meteen ter zake.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij gaan er prat op vele kleine en middelgrote bedrijven te hebben geholpen met het oplossen van hun problemen. Advies wordt meestal duur betaald en als klein bedrijf is de benodigde expertise daardoor vaak onbereikbaar. Als (beginnend) ondernemer heb je vaak de behoefte aan een goed klankbord om de problemen die nou eenmaal horen bij het ondernemerschap te analyseren en oplossingen te bedenken. Iemand daarvoor in dienst nemen blijkt al gauw een te groot risico of een te grote aanslag op het beschikbare budget. Een betrouwbaar zakenpartner vinden is al even moeilijk of riskant. De behoefte aan advies of ondersteuning is daarentegen reƫel, meestal urgent, maar ook van voorbijgaande aard.

Wij bieden ons aan als parttime zakenpartner voor zolang het duurt of nodig is!

Het verwezenlijken van het doel of de idealen staat gegarandeerd voorop en de beloning volgt pas na realisatie en bij tastbare resultaten. Een duurzame relatie en geleidelijke groei zijn ons veel meer waard dan de snelle winsten die op enig moment toch een bittere nasmaak blijken te hebben.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.