IBA Intermediate Business Associates BV, kortweg IBA is 20 jaar geleden opgericht met de kerngedachte dat de beste werknemer eigenlijk die zelfstandige is die met hart en ziel het opgedragen werk doet alsof het zijn eigen bedrijf zou zijn. Hij of zij voert de opdracht uit met als doel resultaat af te leveren. Niet onze (declarabele) tijd eraan besteed is belangrijk maar wel de toegevoegde waarde. Daarnaast is de betrouwbaarheid van fundamenteel belang. Een opdrachtgever moet erop kunnen vertrouwen dat de taak ook met de nodige tegenslag toch zorgvuldig en op tijd wordt uitgevoerd.

IBA wil dus graag die intermediair zijn die zich gedraagt als zakenpartner binnen uw bedrijf. Het belang van de opdrachtgever staat gegarandeerd altijd voorop in de volle overtuiging dat kwaliteit en duurzaamheid altijd zal winnen van de korte termijn successen. Dit is niet louter een gevleugelde uitspraak, maar de essentie van ons bedrijf.

Het decor wordt gevormd door de brede opleiding tot Register Accountant met veel kennis van zaken zoals financiële administraties, economische, fiscale en juridische vraagstukken, bedrijfsvoering, bedrijfsopvolging, groei, investeringen, overnames, internationalisering ... Kortom alles waar je als ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt. Onze bijdrage is niet het opstellen van de jaarstukken of de goedkeuring daarvan maar ons partnerschap: de parttime zakenpartner die met raad en daad bijdraagt in het succes van uw onderneming.

De jarenlange ervaring in projectmanagement, contractmanagement en internationaal zakendoen op grote schaal maakt IBA tot de ideale gesprekspartner die problemen begrijpt en weet te vertalen naar concrete doelstellingen en actief deelneemt om deze doelstellingen vervolgens te realiseren.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.